De gode naboer

Kender man lidt til de mennesker man omgiver sig med, bliver man også klar over at trods forskelligheder er det de færreste der ønsker en konflikt.

Derfor gør vi i ULFBUEN en del ud af at skabe mulighed for at man kan mødes nogle gange i løbet af året.

Vi mødes nogle gange i løbet af året til arbejdsdage og lugeaftener. Her bliver der lagt vægt på at der er tid til en snak, og man mødes gerne afslutningsvist over noget lækker mad.

Billedet nedenfor er fra vores midsommerfest. Længere nede på siden kan du læse lidt mere om hvordan vi får et godt fællesskab op at stå.

scottwills_lichterman_0.jpg

Tæt på livskvaliteten

Masser af legepladser

Se her hvad du har af muligheder når du gerne vil sende dit barn på oplevelse uden at være bange for bilerne.

Fokus på økonomien

Det er vigtigt at vide sig sikker når man køber en andelsbolig. Se hvorfor du kan sove trygt når du bor i Ulfbuen.

De gode naboer

En snak over hækken og en kop kaffe løser tit mere end mange indsnævrende regler kan. Se hvordan vi mødes i løbet af året.

Aktivt beboermiljø giver stor medbestemmelse

I ULBUEN gør vi meget for at vi alle tænker at det er vores eget boligområde. Derfor er der også stor mulighed for at komme til at få indflydelse, enten i bestyrelsen eller et udvalg. Et udvalg kan tage beslutninger omkring f.eks. Fælleshus eller Legeplads. Eller hvad med at være beslutningsdygtig over mange penge der skal bruges til vedligeholdelse og forbedringer af bygningerne?

 

 

Alle er forskellige

Det kan være at du godt vil bo i et hyggeligt og nærværende boligkvarter, men at du bare ikke har tiden eller muligheden for at deltage aktivt. I ULFBUEN har vi lavet et system så du f.eks. på grund af sygdom eller alderdom bliver fritaget for at deltage på  arbejdsdage.  Kan du ikke deltage fordi du har et travlt familie- eller arbejdsliv bliver der heller ikke set skævt til dig af den grund. Alle der deltager får tilgodeskrevet et beløb svarende til en håndværkerdagsløn på huslejen. På denne måde behøver man ikke have dårlig samvittighed, og ingen behøver være sure over at andre ikke laver noget.