Ulfbuens økonomi er god

I ulfbuen har vi altid tænkt os godt om og undgået at "forbedre" økonomien med smarte låneomlægninger som på kort sigt ville forbedre økonomien men på lang sigt smadre andelsboligforeningens økonomi.

Derfor har vi  mange år kun haft de lån som blev optaget, da foreningen blev stiftet i 1986. Det er såkaldte index-lån, dvs. lån hvor staten betaler renterne.

God økonomi betyder billig husleje og stabil fremtid.

scottwills_lichterman_0.jpg

Tæt på livskvaliteten

Masser af legepladser

Se her hvad du har af muligheder når du gerne vil sende dit barn på oplevelse uden at være bange for bilerne.

Fokus på økonomien

Det er vigtigt at vide sig sikker når man køber en andelsbolig. Se hvorfor du kan sove trygt når du bor i Ulfbuen.

De gode naboer

En snak over hækken og en kop kaffe løser tit mere end mange indsnævrende regler kan. Se hvordan vi mødes i løbet af året.

Billig husleje - også om 10 år og 20 år

I ULFBUEN ønsker vi en lav husleje. Ikke kun nu, men også ud i fremtiden. Derfor har vi netop optaget et 3% fastforentet lån til at bygge større og flere skure. Vi har sat huslejen ned, men kun halvt så meget ned som vi kunne gøre. På den måde sparer vi både op og holder huslejen på et jævnt og lavt niveau. Så selv om vi på et senere tidspunkt skal låne til større vedligeholdelsesarbejder, vil huslejen ikke stige til den tid.Hvor billigt er billigt?

Når vi snakker om billig husleje, så er det fordi huslejen for en 2-værelses ligger på omkring 2.700 kr om måneden. Og for en 3-værelses ligger den på omkring 3.300 kr. Når vi siger "omkring" er det fordi nogle boliger har en større have end andre, og ikke alle lejligheder har de nøjagtigt samme kvadratmeter. Derfor kan prisen svinge ganske lidt.