Hvis du vil skrives op til en andelsbolig, skal du oplyse om, hvilken type bolig du gerne vil skrives op til, om det skal være en to-, tre- eller fireværelses, nogle har have og andre altan – som du kan se mere om på hjemmesiden.

Dette koster pt. 100,00 kr. pr. kalenderår. Beløbet bedes indsat på A/B Ulfbuen konto i Nykredit 8117-2670407, hvor du bedes skrive dit navn og adresse som afsender.

Til din orientering kan oplyses, at vi har en intern venteliste, som går førend den eksterne venteliste.

Yderligere skal du oplyse dine oplysninger som adresse, mail adresse som ventelisten evt. kan kontakte dig på samt evt. dit telefonnr. Til

Når ventelisten har modtaget information om en indbetaling fra vores administrator, vil der blive afsendt en mail, hvori der bliver oplyst at indbetalingen er modtaget.

scottwills_lichterman_0.jpg

Tæt på livskvaliteten

Masser af legepladser

Se her hvad du har af muligheder når du gerne vil sende dit barn på oplevelse uden at være bange for bilerne.

Fokus på økonomien

Det er vigtigt at vide sig sikker når man køber en andelsbolig. Se hvorfor du kan sove trygt når du bor i Ulfbuen.

De gode naboer

En snak over hækken og en kop kaffe løser tit mere end mange indsnævrende regler kan. Se hvordan vi mødes i løbet af året.

Natur og by

 

 

Centralt belliggende:

ULFBUEN ligger centralt i kommunen, omgivet af grønne områder og rekreative arealer. Bebyggelsen ligger ca. 20 minutters gang fra Albertslund station og bycenter, og ca. 400 meter fra skoler, børneinstitutioner og nærforretninger.Grøn Kommune og meget natur

Stiger du på cyklen og benytter det betryggende og omfattende stisystem er du efter få minutter i  Vestskoven eller Badesøen. Albertslund er en grøn kommune på flere måder. 60% af af arealet er udlagt til natur eller rekreative områder, og kommunen er i front hvad angår miljø og energi.